Breinfitness

Steeds meer mensen onderkennen het belang van breinfitness. We willen gezond ouder worden want kwaliteit van leven is belangrijk. Breinfitness draagt bij aan die levenskwaliteit. En die ontwikkeling beperkt zich niet alleen tot lichamelijke gezondheid en vitaliteit. Het trainen en in conditie houden van de hersenen krijgt steeds meer aandacht. Dat kleurboeken en doeboeken niet alleen voor kinderen zijn, daar is men inmiddels van overtuigd. Maar een kleurboek en doeboek speciaal voor volwassenen, dat was er nog niet! Kleuren en kennisvragen voor volwassenen is ontaard in een ware hype. Het is een vorm van creatief bezig zijn en een vorm van ontspanning, iets wat iedereen van tijd tot tijd goed kan gebruiken in de hectiek van alledag. Het enige echte Breinfitnessboek voor volwassenen voorziet in een groeiende behoefte: zen-doodles, film- en reisvragen, originele raadsels en uitdagingen in verschillende uitvoeringen voor zowel mannen als vrouwen. Deze Breinfitness is een heerlijke, ontspannende manier van creatief bezig zijn.