100% eco notebook

Paperbilities is leverancier van dit bijzondere Eco-notebook. Dit notebook is uniek omdat het 100% recyclebaar omdat het volledig is gemaakt van papier. Ook de wire-o binding is van papier. Dat maakt dit nieuwe product bijzonder in zijn soort. Het notebook is in diverse formaten en uitvoeringen leverbaar. Verkrijgbaar met een standaard (eco-look) omslag of met een omslag die speciaal voor u is ontworpen. Het ontwerp kunt u zelf aanleveren of u kunt dit door het creatieve team van Paperbilities laten verzorgen. De pagina’s van het notebook worden gebonden met papieren ringen, zoals u kunt zien op de foto. Ook deze papieren ringen kunnen in full color worden bedrukt met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Het notebook is leverbaar in de volgende formaten: A6, A5, A4 en overmaat A4. U kunt al een eco notebook bestellen vanaf 250 exemplaren. Wilt u meer informatie omtrent dit Eco-notebook neem dan contact met ons op.